977 05 90 84 || hotel@masdeprades.cat

Carta

Carta
Baixar Menu en PDF

SUGGERIMENTS PER PICAR


Cruixents de bacallà


Escabetx de musclos del Fangar amb hortalisses i verduretes


Olives trencades i pa torrat amb all i oli


Anxoves amb torradetes i oli verge


Pa de pagès torrat amb tomàquet


Torradeta de pernil i mus d’ànec del Delta


Torradeta de formatge amb pa i tomàquet


Torradeta de pernil de bodega amb pa i tomàquet


Torradeta d’anguila fumada


Montadet de llagostí amb trinxat de crustacis


Bunyols de bacallà


Croqueta casolana


Fruits secs variats


LES CASSOLETES DE MARISC PER COMPARTIR ALS ENTRANTS


Les Ostres del Fangar vives o a la brasa (6 unit.)


Els Musclos del Fangar a la brasa o a la marinera


Les Cloïsses a la brasa, a la marinera o amb mongetes


Les Tellerines a l’estil del Mas


Els Canyuts o Navalles a la brasa


El Cargol “punxenc” a la brasa


Les Caragoles o “Cornets” a la brasa


Els Catxels o “Berberechos” de “La Ràpita” a la brasa


Les Escopinyes del Delta a la brasa


EL SUGGERIMENT DEL DIA................................... Amb Marisc del Delta de l’Ebre


ELS SUGGERIMENTS DEL MAS AMB MARISC I CRUSTÀCIS DE LA CASA, CUITS A LA BRASA O A LA MARINERA


Mariscada de la Casa (Recomanem x 2 pax)


Mariscada Suprema (Recomanem x 4 pax)


Mariscada Excel·lent (Recomanem + 4 pax)


Els Llagostins de platja al forn de llenya amb allets i bitxo o la brasa


Els Escamarlans de platja al forn de llenya amb allets i bitxo a la brasa


El Tàrtar de verduretes cuites amb “Gula del Norte”, llagostins i ibèric


Caldereta de Llagosta de la llotja de “La Ràpita”


EL SUGGERIMENT DEL DIA................................... Amb Marisc del Delta de l’Ebre


ELS ENTRANTS PER COMPARTIR I LES FRITURES


El pop roquer a la brasa amb “All i Oli” suau de piquillos


Anques de granota


Ortigues de mar


Bunyols casolans de bacallà fresc


Els calamars a la romana


Els llagostins de platja a la sal o a la brasa


Els escamarlans a la sal o a la brasa


Coetes de llagostí amb tempura i tast d’all i oli suau


El pernil de gla amb pa de pagès torrat en brasa i tomàquets


El pernil de bodega amb pa de pagès i tomàquets


L’assortit de torradetes del Mas amb: anguila fumada, ensalada de marisc i crustacis, escalivada amb anxoves i pernil de bodega


Croquetes casolanes de “ternasco”


LES AMANIDES DEL MAS AMB PRODUCTES DE TEMPORADA


L’amanida verda amb hortalisses fresques


L’amanida d’escabetx de tonyina a l’estil del Mas


L’amanida freda de trinxat de marisc i crustacis amb llagostins


L’amanida freda de pernil d’ànec i encenalls de parmesà


L’amanida de “Gula del Norte” al all torrat amb cloïsses i llagostins


EL PEIX A LA BRASA MAS PRADES AMB PATATES I VERDURETES I ELS SUQUETS MARINERS


Llobarro o orada


Rap


El llom de tonyina vermella


El turbot sencer (0.500grs. Aprox.)


El bacallà fresc


El “suquet” mariner amb peix del dia variat, marisc i crustacis (Recomanem: 2 pax.)


El “suquet” d’anguila a l’estil de la Teresa


El “suquet” de bacallà a l’estil del Delta


El llenguado


El “Xapadillo” d’anguila


EL SUGGERIMENT DEL DIA........................................................ El peix de la llotja


LES CARNS A LA BRASA I LES VERDURES I HORTALISSES DE TEMPORADA


El “xuletó” amb D.O Astúries o Girona (segons mercat)


L’entrecot de vedella


El filet de vedella


El “xurrasco” de vedella


El “magret” d’Ànec del Delta (Granja Luisiana)


La graellada de xai


La botifarra fresca de pagès


La botifarra d’arròs de les Terres de l’Ebre


L’hamburguesa casolana de vedella


La cuixa de pollastre de corral desossat


El conill camperol


La graellada de verdures i hortalisses de temporada


LA NOSTRA PASTA


Espagueti, tagliatelle o macarrons:


- A la bolonyesa


- Amb verduretes i hortalisses de temporada


- Polp roquer i llagostins amb tomàquet picant


- De la mar i de l’horta


- Fruits de mar (marisc i crustacis)


- La “fideuà” del Mas amb marisc i crustacis