977 05 90 84 || hotel@masdeprades.cat

Selecció de Cava i Vins

Selecció de Cava i Vins
Baixar Menu en PDF

VINS BLANCS


D.O TERRA ALTA


ILERCAVÒNIA (Garnatxa Blanca) (Medalla d’Argent al Concurs Mundial de Brussel·les 2011) Marisc, crustacis, foie, peixos i arrossos


ALMODÍ PETIT (Garnatxa Blanca Jove) Marisc, crustacis, foie, peixos i arrossos


VALL DE POU (Garnatxa Blanca i Macabeu) Amanida, carn de xai, verdures, mariscos i crustacis


D.O PENEDÈS (Raventós i blanc)


PERFUM (Muscat i Macabeu) Arrossos de peix i marisc, crustacis, marisc i peixos


ALBARIÑO


OPHALUM Marisc, arrossos de peix, formatges, peixos i fritades


VI NEGRE


D.O TERRA ALTA


ALMODÍ PETIT (Garnatxa Negra Jove) Aperitius, amanides, embotits i arrossos


VALL DE POU (Garnatxa Negra, Ull de llebre i Cabernet Sauvignon) Aperitius, pasta, verdures, embotits i cremes


TEMPUS (Garnatxa Borruda) (Medalla d’Argent al Concurs Mundial de Brusel.les 2011) Guisats, carns, ibèrics, formatges i arròs d’ànec.


DOMUS PENSI (Cabernet, Garnatxa, Merlot i Syrah) (Gran Medalla d’Or “Best Red Whine Spirit Trophy” Brusel.les 2011)


D.O MONTSANT


LES SORTS JOVE’10 (Garnatxa Negra, Syrah i Samsó) Aperitius, arrossos, peixos a la brasa o al forn i carn


D.O RIOJA


EL BUSCADOR (Garnatxa Tinta i Tempranillo) Arrossos amb carn, ibèrics, formatges i guisats


D.O RIBERA DEL DUERO


ENTRELOBOS (Garnatxa Tinta i Tempranillo) Arrossos amb carn, ibèrics, formatges i guisats


VI ROSAT


D.O PENEDÈS


ARRELIUM (Merlot amb fruites vermelles) Amanides, aperitius, arrossos de peix i marisc


CAVA


D.O PENEDÈS


EL CELLER (Brut Nature)


BERTHA LOUNGE (Brut Nature)


DE NIT (Brut)